“Kārtis tiks atvērtas 20. janvārī” Svetlana Dragana devusi prognozi 2024. gada sākumam — gada pirmā puse būs dinamiskākā

Esam iegājuši jaunajā, garajā 2024. gadā. Slavenā Svetlana Dragana pastāstīja, kas gaidāms janvārī.

Eksperte jau aktīvi strādā pie savu diagrammu sastādīšanas. Viena no viņām ir Svetlana Dragana.

Otra janvāra dekāde

Janvāra sākumā Svetlana prognozēja dažas kataklizmas, kas pamazām sāka norimt.

Pēc Svetlanas teiktā, līdz 12. janvārim notikumi sāks iegūt optimistiskāku raksturu, un daudzi neatrisinātie jautājumi sāks risināties. Šādiem veiksminiekiem, piemēram, cilvēkiem, kas dzimuši ap 27. decembri un 27. aprīlī, var būt ļoti paveicies, viņiem tikai jāpievērš uzmanība notikumiem, kas risināsies ap viņiem, un nepalaiž garām iespēju izmantot savu veiksmi.

Viņi pamanīs, ka problēma, ar kuru viņi cīnījās ilgu laiku, pēkšņi sāks atrisināties, iespējams, pateicoties viņu partneru aktivitātei.

Ja jums tiek dotas iespējas 15. janvārī, tad pievērsiet tam īpašu uzmanību. Tas var būt sākumpunkts dzīvi mainošiem notikumiem, īpaši cilvēkiem, kas dzimuši 12. decembrī.

16. janvārī planētas būs labvēlīgi novietotas. Lai gan tā ir tikai ikdienas tendence, tā visvairāk skars ap 15.-17.janvāri dzimušos. Tas var liecināt par patīkamiem notikumiem, kas saistīti ar ceļošanu, tikšanos, iedvesmu, pašrealizāciju, zināšanām un pat kāda finansiālu atbalstu. Tādiem cilvēkiem var šķist, ka kaut kas viņus atbalsta visu gadu, varbūt pat kāds Augstāks spēks.

Janvāra trešā dekāde

Pēc Svetlanas prognozēm, no 18. līdz 20. janvārim notikumi sāks attīstīties ļoti ātri un strauji. Būs grūti izsekot visam, kas notiek šajā laikā. Taču kopējā tendence būs satraucoša.

Īpaša uzmanība jāpievērš 18. – 19. janvārim, kad aktivitāte var dot ātrus rezultātus. 18. janvārī var būt grūtības, bet 19. janvāris būs ļoti konstruktīvs brīdis. Mēs varam redzēt pozitīvu informāciju un optimistiskas prognozes, īpaši ekonomiskajā jomā.

Lasi vēl: Nauda plūdīs kā upe: Šīm zīmēm 2024. gads būs izaugsmes gads – Zaļais pūķis nesīs nepieredzētus panākumus

Īpaši šajās dienās veiksies cilvēkiem, kas dzimuši ap 27. decembri, 27. aprīlī un 27. augustā.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment